Mediator Targoviste "Iulia Paraschiv"
Telefon: 0722.728.669; 0723.208.012
Like
Like
Tweet
Tweet
+1
+1
youtube
youtube
RSS
RSS

Comentarii

4 comments on “Comentarii
 1. admin spune:

  Bine ati venit pe pagina de internet a Biroului de mediator “Iulia Paraschiv”.
  In aceasta pagina puteti sa scrieti impresiile, gandurile si orice doriti dumneavoastra legat de activitatea noastra.
  Biroul de mediator “Iulia Paraschiv” va posta toate comnetariile dumneavoastra, cu conditia ca acestea sa se incadreze in limita bunului simt.
  Va asteptam cu drag atat pe pagina noastra on-line cat si la biroul nostru din strada Bd. Libertăţii, nr. 1, bl D4, ap. 22/1, parter, Târgovişte, jud. Dâmboviţa; România!

 2. Elefterie Grigore Marin spune:

  Am fost la biroul de mediator Iulia Paraschiv, in anul 2012 la recomandarea unui prieten avocat. Nu am crezut ca problema cu care apelasem poate fi atat de simpla si se poate rezolva vreodata, asta dupa ce ma plimbasem prin tribunale vreme de cativa ani. In plus am ramas prieten cu vecinul meu cu care pana atunci ma dusmaneam si am realizat amandoi ca e mult mai bine sa bem o tuiculita si sa mancam un pui la ceaun impreuna, pregatite exact pe locul pentru care noi ne dusmaneam decat sa ne uram.
  Medierea chiar m-a ajutat si pe aceasta cale ii transmit doamnei mediator Iulia tot respectul meu!

 3. T.M. spune:

  Buna seara,
  Scriu acest comentariu pentru a transmite toate multumirile catre Biroul de mediator din Targoviste -Iulia Paraschiv, care m-a ajutat sa inchei un partaj cu un pret decent. Multumesc doamnei mediator si mult succes !!

 4. Florina V. spune:

  In urma cautarilor pe internet despre mediere, am gasit Biroul de mediator Iulia Paraschiv, din Targoviste catre care ma indrept cu recunostinta.
  In anul 2012, m-a ajutat sa inchei casatoria cu sotul meu care de fapt nu mai functiona de mult, el avand o alta relatie in strainatate unde lucra. Am luat atunci adresa de pe benerul din fata biroului si am sunat cu retinere. Nu pot sa spun cum am fost tratata, cu atat mai mult am obtinut si un plan parental pentru copilul meu. Niste oameni minunati. Instanta a fost de acord cu acordul nostru, acord ce a fost semnat printr-un reprezentant din partea sotului..Doamna mediator fiind impresionata de situatia mea, m-a ajutat fara sa imi ceara nici un ban.Va multumesc doamna pe aceasta cale atat dvs. cat si echipei din jurul dumneavoastra si va raman recunoscatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>